Ultimate Minecraft Quiz V4Answers

Ultimate Minecraft Quiz V4Answers

by ghiselle rousso

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Ultimate Minecraft Quiz V4Answers

Do you want 100% correct Ultimate Minecraft Quiz V4Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Ultimate Minecraft Quiz which will hold a total of 25 questions. quiz diva offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Here Is A List Of Answers

Ultimate Minecraft Quiz V4Answers

Q 1. HOW CAN YOU GIVE EXTRA DAMAGE TO A WATER-BASED MOB?

Option:-

  • Suffocation
  • Trident enchanted with impaling
  • Poison the water
  • Potion of healing

Correct Answer: Trident enchanted with impaling

Q 2. WHAT DID CREEPERS USE TO DO IN THE 2009 VERSION?

Option:-

  • Jump to explode
  • Implode
  • Explode when you were near
  • Explode when they die

Correct Answer: Explode when they die

Q 3. AN ENDERMAN WON’T ATTACK YOU IF YOU’RE WEARING WHICH OBJECT?

Option:-

  • Leather Cap
  • Enchanted Diamond Helmet
  • Carved Pumpkin
  • Skull

Correct Answer: Carved Pumpkin

Q 4. WHICH OF THESE METHODS CAN BE USED TO ENCHANT AN ITEM?

Option:-

  • Loot Boxes
  • Using the hammer and anvil
  • Reading an enchantment from a book
  • Cheat Codes

Correct Answer: Reading an enchantment from a book

Also Check: Lucky Wheel: Halloween Edition Quiz Answers

Q 5. WHICH OF THESE WAS THE SECOND MOB ADDED TO MINECRAFT?

Option:-

  • Slime
  • Skeleton
  • Creeper
  • Illusioner

Correct Answer: Illusioner

Q 6. HOW MANY LEVELS DOES A BEEHIVE HAVE?

Option:-

  • 4
  • 6
  • 8
  • 5

Correct Answer: 5

Q 7. WHICH IS THE ONLY HOSTILE MOB IN THE GAME UNABLE TO DEAL YOU DAMAGE?

Option:-

  • Stray
  • Iron Golem
  • Small Slime
  • Snow Golem

Correct Answer: Small Slime

Q 8. WHAT IS THE RAREST ORE IN THE GAME?

Option:-

  • Emerald
  • Diamond
  • Nether Gold
  • Ruby

Correct Answer: Emerald

Q 9. WHICH ONE OF THESE CAN’T THE ENDER DRAGON BREAK?

Option:-

  • End Stone
  • Bedrock
  • All of these
  • Obsidian

Correct Answer: All of these

Q 10. WHICH OF THE FOLLOWING MOBS DROP ZERO XP?

Option:-

  • Bats
  • Pigs
  • Sheep
  • Chicken

Correct Answer: Bats

Q 11. WHICH MOB DOESN’T TAKE FALL DAMAGE?

Option:-

  • Witch
  • Ghast
  • Magna Cube
  • Snowman

Correct Answer: Magna Cube

Q 12. WHAT IS NEEDED TO MAKE A LEAD?

Option:-

  • Bamboo and String
  • Bamboo and Leather
  • String and Leather
  • String and Slimeball

Correct Answer: String and Slimeball

Q 13. WHICH ARMOR IS BETTER, GOLD OR LEATHER?

Option:-

  • Gold
  • Leather
  • They’re the same
  • Neither of them are good

Correct Answer: Gold

Q 14. WHAT IS THE NEW ENCHANTMENT IN MINECRAFT NETHER UPDATE?

Option:-

  • Soul Speed
  • Soul Fast
  • Depth Strider
  • Feather Falling

Correct Answer: Soul Speed

Q 15. WHO IS HEROBRINE?

Option:-

  • Notch
  • Notch’s Brother
  • Notch’s Son
  • Evil Steve

Correct Answer: Notch’s Brother

Q 16. HOW LONG DOES A PLAYER HAVE LEFT TO LIVE ONCE THEY RUN OUT OF DRUMSTICKS IN THE FOOD BAR?

Option:-

  • 1 minute
  • 2 minutes and 10 seconds
  • 1 minute and 20 seconds
  • 3 min and 30 seconds

Correct Answer: 1 minute and 20 seconds

Q 17. WHAT YEAR DID MINECRAFT 1.15 COME OUT?

Option:-

  • 2011
  • 2013
  • 2015
  • 2019

Correct Answer: 2019

Q 18. WHICH VERSION OF MINECRAFT IS THE OLDEST?

Option:-

  • Java
  • Educational
  • PE
  • Xbox 360

Correct Answer: Java

Q 19. CREEPER IS A WRONG CREATION OF WHAT?

Option:-

  • Cow
  • Pig
  • Alex
  • Chicken

Correct Answer: Pig

Q 20. WHAT IS THE MOST DURABLE AND POWERFUL MATERIAL IN MINECRAFT?

Option:-

  • Diamond
  • Emerald
  • Steel
  • Netherite

Correct Answer: Netherite

Q 21. WHICH VERSION HAS THE MOST MODS?

Option:-

  • 1.0
  • 1.1
  • 1.5
  • 1.7

Correct Answer: 1.7

Q 22. WHAT IS THE F2 KEY USED FOR?

Option:-

  • Radar
  • Screenshots
  • Enabling Cheats
  • Nothing

Correct Answer: Enabling Cheats

Q 23. IN WHICH NIGHT DOES THE SLIMES SPAWN THE MOST?

Option:-

  • Full Moon Nights
  • First Quarter Nights
  • New Moon Nights
  • Waning Gibbous Nights

Correct Answer: Full Moon Nights

Q 24. HOW MUCH XP DOES THE ENDER DRAGON DROP FOR THE FIRST TIME?

Option:-

  • 5000
  • 18000
  • 26000
  • 12000

Correct Answer: 12000

Q 25. WHICH IS THE FASTER PICKAXE? (WITHOUT ENCHANTMENT)

Option:-

  • Diamond
  • Gold
  • Netherite
  • Iron

Correct Answer: Gold

Also Check: 3 Minute Second Chance Quiz Answers

You may also like